MÓN AUDIOVISUAL. El butlletí d'actualitat de l'audiovisual valencià

dimecres, 27 de gener de 2010

Vols convertir-te en productor per sols dos euros?


Participa amb una aportació des de 2 euros per a la producció de la pel·lícula "DIME COSAS", que la productora Ochovideos rodarà a principis del 2009. Figuraràs com productor de la pel·lícula. Si aquesta producció obtinguera beneficis de la seua projecció i/o distribució, el productor recuperarà el seu ingrés corresponent llevat que tal quantitat siga objecte d'una nova producció.

La productora valenciana OCHOVIDEOS, dirigida per Alejandro Portaz, ha tingut una novedosa idea per finançar el seu pròxim treball cinematogràfic. Davant la dificil tasca d'aconseguir un productor de molts dinés ha invertit els termes i va a la recerca de molts productors de pocs dinés.

Forma de pagament: Ingressa la teua aportació de productor en el numere de compte: 2100 2753 53 0100231775 (LA CAIXA) . Envia una confirmació amb el teu nom complet, data i l'hora d'ingrés a info@ochovideos.com T'envien un justificant numerat com a productor de DIGUES-ME COSES. Més informació en la web de la productora www.ochovideos.com (Font:Ocho videos/NoTeNones)