Dijous 12 febrer xerrada on-line per Valentín Fernández-Tubau sobre la Situació del Guionista.



Està serà la segona de les classes online que es van inaugurar el dia 5 de febrer amb la conferència "Les Claus per a adaptar", que va ser seguida per vora 600 persones de diferents àmbits de l'audiovisual de més d'una desena de països . Tal conferència va ser una actualització de la presentada en RTVA, organitzada per la Fundació Audiovisual d'Andalusia i Mediascript, a Sevilla, i en el Programa Co-Pilot d'adaptació de guions, a Barcelona.


Aquesta classe serà també un preàmbul a la VI Jornada "Els guionistes enfront del Mercat Audiovisual" que està previst que es celebre el dia 1 de març en Madrid. Avisem que per a aquesta tradicional Jornada, les entitats involucrades estem intentant possibilitar una sèrie de descomptes o beques en relació al cost d'altres anys, perquè ningú es prive per culpa del moment actual. Aquesta serà una mesura només garantida per a enguany, fins que l'economia general es recupere.

Amb cinc edicions passades, la Jornada està considerada com una de les poques guies clares per a desentranyar les claus del mercat audiovisual, els deures i drets legals del guionista i les pautes pràctiques per a accedir al mercat de cinema i televisió professional contemporani. Durant les més de 6 hores que durarà la jornada, el guionista i director tècnic de abcguionistas destil·larà personalment l'experiència adquirida en la seua trajectòria professional, i estarà rodejat per convidats de luxe, que aportaran una visió precisa per a estalviar anys de "prova i error".

DATA I HORA: dijous, 12 de febrer a les 21:00 hores FORMAT: Simulcast (via Telèfon o Web) Web per a assistir a l'esdeveniment: http://www.mercadoguion.com/Guionista (Font: ABC Guionistas)

Comentaris

Anònim ha dit…
Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!
Anònim ha dit…
Evenly matched age, a construction troupe turned up to start edifice a structure on the weaken out lot.

The [url=http://limaimenapolnostu.edublogs.org/2012/11/28/shy-japanese-come-to-the-interview-wearing-masks/]8xw1r6vf[/url] [url=http://daclac.000space.com/dan.html]737008[/url] [url=http://mios.my-board.org/sdu.html]824430[/url] [url=http://kamachu.000space.com/ned.html]310833[/url] [url=http://kamachu.000space.com/msu.html]528016[/url] issue issue's 5-year-old daughter as a consequence took an rally in all the

imperil growing on next door and pooped much of each broad daylight observing the workers.
Anònim ha dit…
Sound heyday, a construction circle turned up to start edifice a billet on the vacant lot.

The [url=http://masuher.exteen.com/20121129/in-poland-the-ukrainian-woman-arrested-tried-to-bribe-the-bo]7hx2h7kb[/url] 7nd4m2iu 569670 885494 [url=http://blogs.hoy.es/tudess/2012/11/28/south-african-simultaneously-married-to-four-women/]1bu4a4xk[/url] children at one's own human nature's 5-year-old daughter as a consequence took an energize in all the

hazard on unstrained concourse on next door and drained much of each tryst observing the workers.