Obert el plaç d'inscripció del festival de cine i patrimoni de Múrcia


Tots els interessats a participar en aquesta primera edició del Festival de Cinema i Patrimoni poden inscriure ja les seues pel·lícules mitjançant el qüestionari d'inscripció que apareix en la web

http://www.filmotecamurcia.com/cineypatrimonio/

El Festival Internacional de Cinema i Patrimoni de Múrcia és una trobada anual dedicada tant a la recuperació del Patrimoni Cinematogràfic com a la presentació de pel·lícules que aborden la recuperació, restauració, creació, conscienciació, interpretació i divulgació de tots aquells Béns Culturals (materials i immaterials) relacionats amb l'activitat de l'home, entenent la notorietat que la pràctica fílmica té com un dels pilars bàsics per a establir el necessari vincle entre el patrimoni i la societat. Pel procés de selecció, les pel·lícules es presentaran en DVD. La data límit d'inscripció de pel·lícules és el 4 d'abril de 2009; la còpia en DVD de la pel·lícula inscrita haurà de ser enviada abans del dia 7 d'abril a l'oficina del festival.

En aquest sentit el Festival fomentarà, a través de tots els seus mitjans, les consideracions derivades de la Conferència General de la UNESCO i el seu objectiu de contribuir a la conservació del Patrimoni Fílmic sensibilitzant al públic de la significació d'aquest tipus de Bens Culturals. El Festival està organitzat per la Conselleria de Cultura i Turisme de la Comunitat Autònoma de Múrcia i dirigit per la Filmoteca Regional Francisco Rabal. El seu caràcter és internacional i les seues dades de celebració són del 31 de maig al 6 de juny de 2009. (Font: Filmoteca Murcia)

Comentaris