Obert el termini de presentació de projectes pel taller de ficció televisiva


Radiotelevisió Valenciana i la Fundació per a la Investigació de l'Audiovisual obrin el termini de sol·licitud d'inscripció que conclourà el 17 d'abril pel seu Taller de Ficció Televisiva, que es celebrarà del 13 al 15 de maig de 2009, en la Universitat Internacional Menéndez Pelaio de València.

El Taller es desenvoluparà durant tres dies i inclourà sessions de treball amb experts, conferències informatives i debats amb professionals. El seu objectiu és funcionar com un laboratori de projectes que siguen susceptibles de ser duts a la pantalla per RTVV, està dirigit a guionistes i productors amb un projecte per a televisió. A més, existeix la possibilitat de matricular-se com oients, el que dóna dret a assistir a les conferències que es realitzen. Els projectes que resulten seleccionats per a participar seran sotmesos durant la realització del taller a anàlisi i seran treballats en forma conjunta entre els autors i els tutors, amb la finalitat de millorar-los i dotar-los de consistència tècnica i de viabilitat comercial.

Els tutors seràn experts en escriptura i edició de guió i en l'àrea de producció. Els projectes s'integraràn en grups d'acord al gènere o format de ficció al que pertanguen. Al seu torn, cada grup estarà a càrrec d'un tutor, especialista en aqueixa àrea, que treballarà estretament i de manera individualitzada cada projecte. AL finalitzar el taller els guionistes disposaran d'un mes per a fer una nova versió del seu projecte que s'enviarà al tutor corresponent. Aquests realitzaran per escrit una anàlisi final. Els projectes han d'estar inscrits en el registre de propietat intel·lectual. (Font: RTVV-FIA)


Comentaris