El documental del realitzador Pablo Torres ens proposa tornar a una vida més natural, o no?



En un món distret pel poder, els diners o el treball aquest documental naix com una recerca personal i continua com un camí cap a la salut. Amb el crudivorisme com punt de partida es poden conèixer vies alternatives que ajuden a arribar a la felicitat com el Reiki, la permacultura, el renaixement o el tantra.

Països com Tailàndia, Indonèsia, Laos o Espanya són testimonis d'una necessitat cada vegada més real: la volta de l'home a la naturalesa per a estar en harmonia amb ella. Estàs preparat? De tu depèn. Actualment aquest documental es troba en fase de difusió, a la recerca de distribuïdores, productores o televisions interessades a mostrar aquest material. Aquest treball s'ha fet de manera altruista, encara que el seu autor està cercant fons per a realitzar altre documental. És la primera producció audiovisual de Pablo Torres, un periodista i realitzador espanyol.

Si desitges col·laborar amb la causa, pots ajudar ingressant el que pugues o vulgues al següent nombre de compte: 0008-0445-48-1200338437 (Espanya). Per a contactar amb l'autor del documental: pablotb801@hotmail.com

Comentaris