Més de 180 produccions valencianes al TIRANT AVANT 2010

http://www.youtube.com/watch?v=xtgqj3ihVU0

El festival supera les 2000 produccions audiovisuals a concurs des de la seua creació.

Finalitzat el termini d’inscripció per a participar en el festival d’enguany, s’ha registrat un total de 181 produccions per a la convocatòria de l’Audiovisual Valencià, amb la qual cosa supera ja les 2.000 produccions professionals a concurs en la història d’este festival.

De les 13 categories a concurs de la Secció Oficial destaca la participació de 9 llargmetratges de ficció, 3 pel·lícules per a televisió i 5 sèries de ficció. A més de 7 curtmetratges en 35 mm i 40 curtmetratges en vídeo, que subratllen novament el considerable treball dels creadors valencians en este format. També el documental tindrà una important presència amb 7 llarmetratges i 27 produccions de format televisiu. Les seccions de videoclip, videocreació, videodansa, animació i anunci publitari sumen un total de 59 producción més.

A la proposta professional s’afig també la del TIRANT AVANT ESCOLAR 2010, que donarà l’oportunitat als escolars valencians d’acostar-se al món audiovisual. Esta convocatòria consta de dos categories a concurs: una per als alumnes d’Educació Infantil, Primària i Especial, i altra per als alumnes d’Educació Secundària, Batxillerat i FP, amb un total de 23 produccions presentades.

El visionat de les obres del TIRANT AVANT ESCOLAR 2010 es farà entre els dies 16 i 18 de febrer a l’IVAM (Institut Valencià d’Art Modern), en sessions matinals. Tirant Avant es el fruit de l’esperit i l’experiència de les onze edicions dels PREMIS TIRANT a la Indústria Audiovisual Valenciana, i amb la voluntat de crear un pont entre la producció tradicional i els nous formats i noves formes d’expressió audiovisual i cinematogràfica, naix el TIRANT AVANT. Festival de l’Audiovisual i les Noves Tecnologies, que se celebrarà del 23 de febrer al 5 de març a diverses seus de la ciutat de València. A les imatges, un enllaç amb ASUNTO REINER, de Carlos Pérez Ferré, una de les produccions presentades als Tirant Avant.

Per a més informació: www.tirantavant.com


Comentaris