Ajudes a la producció i distribució de Global Film



'Vaho', del director i guionista mexicà Alejandro Gerber Bicecci, és la darrera producció que va rebre, el 2009, les ajudes del Global Film Initiative. Al seu costat, una llarga llista de pel.lícules americanes, asiàtiques, europees i nord-africanes, han rebut també el recolçament d'aquest organisme de caire internacional. Ara, el plaç de demanar aquestes ajudes anuals a la producció i la distribució conclou el pròxim 15 de juliol.

El Global Film Initiative és una entitat nord-americana amb seu a San Francisco (EUA). Aquest organisme concedix fins a un total de 8 beques l'any que poden arribar a deu mil dollars. S'otorgen per ajudar els realitzadors a la darrera etapa de producció i post-producció. A més, hi ha un compromís de llançament dins el mercat nord-americà. Existeix un llistat de països que poden demanar l'ajuda i que es pot consultar a aquest enllaç: http://www.globalfilm.org/guidelines_esp.htm

Entre els requisits exigits destaca que la producció fomente la indústria local del Cinema, que siga un llargmetratge de més de 65 minuts, que es trobe en fase de producció o bé post-producció i que el seu format siga en 16 mm, 35 mm, Betacam o Betacam Digital. No es financiaran documentals ni curtmetratges. Per a més informació cal dirigir-se a l'adreça electrònica gfi-info@globalfilm.org i tmbé informant-se mitjançant la pàgina web www.globalfilm.org (Font: Cortos.com & Global Film)


Comentaris