Mitjanit a Paris amb Carla Bruni i Woody Allen



Aquesta setmana Woody Allen ha iniciat el rodatge de la seua segona pel·lícula amb la capital francesa com escenari. "Midnight in Paris" té com principal reclam mediàtic (encara que en un paper de repartiment) a la ex model, cantant i primera dama francesa.

Carla Bruni estarà al costat de la guanyadora del Oscar Marion Cotillard, Adrien Brody, Owen Wilson, Rachel McAdams, Michael Sheen i Kathy Bats. Filmaran fins al 20 d'agost i per a aquesta la seua cinta nombre 41, el guionista, realitzador i productor novaiorquès s'ha instal·lat en l'hotel Bristol, de cinc estrelles, bastant pròxim al palau presidencial, el Elíseo, i pensa utilitzar l'establiment hoteler com escenari igualment. Carla Bruni-Sarkozy interpretarà a la directora d'un museu en aquesta comèdia sentimental coral sobre una família nord-americana que viatja per negocis a la capital gal·la, i entre els membres de la qual hi ha una parella de promesos les vides dels quals es transformen durant el viatge. De nou, com en dos títols precedents de Allen, "Vicky Cristina Barcelona" i "Coneixeràs a l'home de la teua vida", l'espanyola Mediapro serà la principal productora d'aquest projecte.

El títol es basa en el tema homònim del mestre Duke Ellington, un dels més coneguts standards del Jazz, gènere musical que és el preferit del nord-americà, i -segons es va explicar a l'anunciar oficialment el seu rodatge- "La pel·lícula gaudeix del gran amor d'un home jove per París, i simultàniament explora la il·lusió que la gent té que existeix una vida millor que la qual duen". Segons el diari parisenc Li Figaro, totes les escenes de Bruni es filmaran en el propi Hotel Li Bristol, prop del Palais de l?Elysée, residència presidencial gal·la. La producció s'ha encarregat d'elaborar el pla de treball de la primera dama d'acord amb la seua agenda de responsabilitats socials i polítiques. (Font: Europa Press)

Comentaris