Secuoya Studios y Telemundo Streaming Studios promouran projectes de ficció conjuntament



Secuoya Studios i Telemundo Streaming Studios segellen un acord per a codesarrollar, coproduir i cofinançar múltiples projectes de ficció fins a 2023.

L'aliança, anunciada per Juan Ponce, SVP i General Manager de l'empresa de continguts estatunidenc, i James Costos, president de Secuoya Studios, durant la primera edició de Iberseries Platí Indústria, part del concepte del treball en comú dels professionals creatius de totes dues companyies per a generar un portafolio audiovisual de creació pròpia en parla hispana. Aquest conveni de col·laboració bianual té com a objectiu primordial donar visibilitat a històries originals espanyoles i llatinoamericanes.

Un comité d'avaluació format per creatius estatunidencs i espanyols serà l'encarregat d'analitzar els projectes des d'una visió global. Aquells seleccionats passaran a una segona fase de conceptualització i desenvolupament d'un episodi pilot. Una vegada triades les millors històries o formats, l'estudi de continguts espanyol i la casa productora de streaming estatunidenca posaran en marxa la producció.

Font: 
https://www.cineytele.com/2021/09/30/secuoya-studios-y-telemundo-streaming-studios-desarrollaran-proyectos-de-ficcion-conjuntos/

Comentaris