El Festival de Cinema de Madrid anuncia el palmarés de la seua 30 edició

 


Una cita promoguda per la Plataforma de Nous Realitzadors (PNR), consagrada a la posada en valor del cinema espanyol, que ha tingut lloc del 29 de setembre al 10 d'octubre de 2021 de manera presencial, i que continua fins al 16 d'octubre en línia.

‘Tot pel cinema’ és el lema del Festival de Cinema de Madrid (FCM-PNR) en la seua 30 edició. 80 obres formen part de les seccions oficials a concurs: Secció Oficial Curtmetratge, Secció Oficial Curtmetratge PNR, Secció Oficial Llargmetratge, Secció Llargmetratge PNR, i Secció Cinema Sord.

El Festival de Cinema de Madrid (FCM-PNR), qualificador per als Premis Goya, ha revelat el palmarés de la seua edició número 30. Ha sigut en una gala de clausura celebrada en Cineteca, en la qual s'han entregat les diferents Estreles de Madrid, el nou guardó del Festival de Cinema de Madrid.

El festival, que enguany té per eslògan ‘Tot pel cinema’, culminarà les seues projeccions presencials amb una sessió amb els curts guanyadors el diumenge 10 a les 19:30h en Cineteca Sala Borau. Les activitats presencials continuaran amb les Masterclasses dels dies 11, 14 i 19 d'octubre en Escola EIMA (11 d'octubre, Masterclass de Direcció de Fotografia amb Miguel Postigo; 14 d'octubre Masterclass de Direcció i posada en escena, amb Diego Corsini; i 19 d'octubre Masterclass d'Introducció a la narrativa musical, amb Enrique G. Requena). A més, el festival continua celebrant-se en la seua finestra en línia fins al 16 d'octubre, a través de www.festivalcinemadrid.es.

Font: https://festivalcinemadrid.es/el-festival-de-cine-de-madrid-fcm-pnr-anuncia-el-palmares-de-su-30-edicion-que-se-sigue-celebrando-online-hasta-el-16-de-octubre/

Comentaris