VLC PITCH FÒRUM 2021. De 22 d'octubre a 5 de novembre de 2021


En 2021 VLC PITCH FÒRUM celebra la seua tercera edició. Donada la conjuntura sanitària, que enguany millora en progressió amb les vacunes contra la Covid, s'organitzarà l'esdeveniment de manera simultània presencial i en línia des del 23 d'octubre fins al 5 de novembre.

Els inscrits en el VLC Pitch Fòrum podran treballar durant la primera setmana els seus projectes amb la storytelling consultant Marian Sánchez Carniglia al mateix temps que tindran masterclass de prestigiosos guionistes / showrunners sobre les llavors del que van ser les seues ficcions.

A més, es mantenen les activitats complementàries relacionades amb l'art del guió audiovisual: masterclass, panells professionals (desenvolupats al costat de la Mostra de València) i el format en línia de les masterclass nacionals i internacionals que podrà acollir a tota la comunitat guionística.

Totes les activitats de la tercera edició de VLC PITCH FÒRUM se celebraran presencialment i en línia al llarg de 14 dies, on la primera setmana (25 – 29 octubre) estarà dedicada als esdeveniments formatius i de preparació al pitch, i en la segona setmana (1 – 5 novembre) els pitch i one to one amb cadenes, plataformes i empreses productores.

Font: https://www.vlcpitchforum.com/ 

Comentaris